Optreden bij Vernice & Friends

Op zaterdag 9 maart vond er weer een editie van Vernice & Friends plaats, dit keer in De Bijenkorf te Hooge Mierde. Ik had de eer om hier samen met de meiden van Nova én als solist aan bij te dragen. In deze blog vertel ik je meer over deze avond!

Vernice & Friends is een evenement dat meerdere keren per jaar wordt georganiseerd door de vierkoppige band Vernice. Een tijdje geleden werd ik door de band benaderd om een keer hun ‘friend’ te zijn tijdens Vernice & Friends. Die kans greep ik natuurlijk met beide handen aan!

Even later werd onze zanggroep Nova gevraagd om het voorprogramma van deze avond te verzorgen. In verschillende groepsformaties zongen we nummers van o.a. Anouk, The Script, One Republic, Queen en Sia. Op onze website, www.nova-music.nl, zullen binnenkort wat filmpjes van onze optredens verschijnen!

Na het voorprogramma van Nova speelde Vernice een leuke set met heel gevarieerde nummers van o.a. Ed Sheeran, Michael Jackson en Britney Spears. De nummers werden allemaal in een ‘Vernice-jasje’ gestoken en waren voorzien van hun karakteristieke meerstemmigheid.

Na de set van Vernice mocht ik het podium betreden. Onder begeleiding van de band zong ik elf zelf uitgekozen nummers. Ik ging de uitdaging aan door te beginnen met een aantal nummers die ik nog nooit eerder had gezongen, zoals One Word van Anouk, Mr. Rock & Roll van Amy Macdonald en Soulmate van Natasha Bedingfield. Natuurlijk stonden mijn ‘all time favourites’, zoals Ironic van Alanis Morissette en I’d Be Yours van Ilse Delange ook weer op de setlist. Daarnaast zing ik bij bijna elk optreden een liedje van mijn voorbeeld, Adele. Dit keer was dat When We Were Young. Na tien nummers sloot ik mijn set af met het altijd leuke Proud Mary van Tina Turner.

Ondanks een beetje keelpijn heb ik ontzettend genoten van de optredens! Op mijn YouTube-kanaal zijn enkele filmpjes van de avond te vinden.

Liefs,

FAB.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s