Vriendinnenweekend naar Antwerpen!

Dit weekend ontdekte ik samen met zes vriendinnen het mooie Antwerpen. Twee vriendinnen organiseerden het weekend en maakten een planning met voor ieder wat wils. Ik deze blogpost vertel ik jullie wat we zoal gedaan hebben!

Tot vrijdagavond toe had de organisatie de bestemming van ons weekendje geheim gehouden. Na een hint kwamen we erachter dat we naar Antwerpen gingen en waren we super enthousiast. Nadat we allemaal onze legitimatie hadden ingepakt, kon de regenachtige autorit naar het zuiden beginnen!

Na aankomst werd de eerste activiteit bekendgemaakt: de organisatie verzorgde een cocktail workshop voor ons. We maakten eerst een Mojito, gevolgd door Blush 43 en Sex on the Beach. Tussen de cocktails door speelden we in twee teams wat spelletjes uit Jongens Tegen De Meisjes. Lekker fanatiek.

Zaterdag beloofde een actieve dag te gaan worden. Na een mooie stadswandeling kwamen we aan bij de tweede activiteit: lasergamen! In de eerste ronde speelde ieder voor zich, in de tweede ronde speelden we in twee teams. Gelukkig eindigde dit is een gelijke stand.

Na het lasergamen lunchten we midden in de stad, op de Grote Markt. Natuurlijk maakten we daar ook wat kiekjes! 📸

Na de lunch liepen we naar de locatie van de derde activiteit: Escape Room! We werden in de kamer van Patiënt X opgesloten, namen een ‘vergif’ in en moesten zo snel mogelijk een antidote vinden. We kregen hier één uur de tijd voor, maar wisten onszelf na 54 minuten en 11 seconden al te genezen. Ruim voor tijd dus!

Na onze escape liepen we terug naar ons appartement en kookten we een lekker dinner. Daarna maakten we weer wat cocktails en speelden we Ranking the Stars en 30 Seconds. Rond de klok van 12 gingen we de stad in en ontdekten we verschillende kroegen en clubs.

Op zondagochtend, na een korte nachtrust, was het tijd om onze koffertjes in te pakken, het appartement op te ruimen en een einde te breien aan het onvergetelijke weekend. Eén ding is zeker: dit vriendinnenweekend is voor herhaling vatbaar!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s