Life update: Lunchroom, Lanzarote en USA!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op mijn website heb gepost. Er zijn de afgelopen tijd genoeg leuke dingen gebeurd, maar ik had geen tijd om erover te schrijven. Nu heb ik vakantie en is het tijd om jullie een life update te geven! In deze blog vertel ik jullie over de lunchroom van mijn ouders, mijn vakantieplannen en mijn aankomende semester in Amerika!

De afgelopen maanden waren ongelofelijk druk. In april maakte in nog een aantal relaxte tripjes naar Helsinki, Tallinn en Malaga, maar al snel daarna was het tijd om de work mode weer te activeren. Mijn ouders namen op 1 mei namelijk Lunchroom Markt 66 over in ons dorp. Ze hebben allebei hun baan opgezegd en zijn deze nieuwe uitdaging aangegaan. Het is vanaf het begin ontzettend druk, maar het werk is ook super leuk. Ik werk in de keuken en help achter de schermen veel mee. Zo houd ik de Instagram- en Facebookpagina bij en design ik de nieuwe menukaart en andere kaartjes/flyers. Ik kan mijn communicatieskills er dus ook lekker in kwijt, super leuk!

Maarrr naast al dat werken brak ook de periode van deadlines en tentamens op de universiteit weer aan. Het was even stressvol, maar gelukkig heb ik alles in één keer gehaald en had ik lekker op tijd vakantie.

Echt vakantie is het nog niet, want ik ben nu veel aan het werk bij de lunchroom en ook nog steeds bij de Jumbo. Daarnaast ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor mijn semester naar North Carolina State University (USA). Misschien had ik me een beetje verkeken op de hoeveelheid werk dat dat is, want er komt ongelofelijk veel bij kijken. Gelukkig heb ik de meeste dingen al geregeld: ik heb mijn vakken gekozen, vluchten geboekt, verzekeringen aangevraagd, inentingen gehad en een woning geregeld. Over de woning ben ik heel enthousiast: ik heb een (gedeelde) kamer gekregen in Alexander Hall. Dit is een woningcomplex in Global Village (op de campus) waar internationale studenten een kamer delen met een Amerikaanse student. Op die manier krijg je zoveel mogelijk van de Amerikaanse cultuur mee en heb je altijd iemand aan je zijde die de omgeving al kent.

Voordat ik naar Amerika vertrek, ga ik nog even lekker op vakantie met Joost. We hadden Interrailkaarten gekocht en wilden met de trein door Europa gaan reizen. Nu is het helaas zo uitgevallen dat Joost pas op 29 juli vakantie heeft en ik op 13 augustus al in Amerika wordt verwacht. Aangezien twee weken te kort is voor de treinreis die we in gedachten hadden, hebben we onze treintickets geannuleerd en een weekje all inclusive naar Lanzarote geboekt.

Dussss dat is de life update voor nu. Over 3 weken gaan we naar Lanzarote, en tot die tijd bereid ik me verder voor op mijn exchange. Na onze vakantie vertrek ik al snel naar Amerika en vanaf dat moment hoop ik wat vaker berichten te plaatsen. Ik ben deze blog immers begonnen met het oog op mijn tijd in Amerika, zodat ik jullie op de hoogte kan houden van wat ik daar allemaal meemaak!

Jullie horen snel weer van mij!

Liefs,

FAB.


Een reactie op “Life update: Lunchroom, Lanzarote en USA!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s