Over

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Fabiënne, ik ben 20 jaar en woon in het kleine Brabantse dorpje Reusel. Momenteel ben ik derdejaarsstudent Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg met als specialisatie Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met zingen, piano spelen, reizen, fotograferen, schrijven en koken.

Aan het begin van 2018 had ik al plannen om een eigen blog te beginnen. Toch begon ik er steeds niet aan, vooral uit angst voor wat mensen wel niet van me zouden denken. Na lang twijfelen ben ik in de zomer van 2018 toch begonnen met het ontwerpen van deze website, en aan het einde van dat jaar maakte ik ‘m af. Ik vind het super leuk om te schrijven, maar ik wist op dat moment nog niet goed waarover. Ik ben gewoon begonnen – het is immers nooit te laat om te beginnen – en deed dat onder het motto:

”Doe het, anders krijg je er later spijt van”

Uiteindelijk ben ik dus begonnen met het schrijven van blogposts over dingen die ik leuk vind en meemaak. In de categorie FAB.MUSIC post ik over de optredens die ik doe en in de toekomst wellicht een aantal covers. Daarnaast vertel ik in FAB.TRAVEL over de reizen maar ook kleinere tripjes die ik maak. In de subcategorie FAB.USA kun je alles lezen over mijn study abroad ervaringen in Amerika. In de categorie FAB.LIFESTYLE schrijf ik over hoe mijn leven er verder uitziet. Denk hierbij aan studeren, werken en wonen.

Ik ben benieuwd naar wat je van mijn verhalen vindt!

Liefs,

FAB.